kjøpe brukt iphone - An Overview

Wiki Article

Mobil 3GB er et av våre mest populære mobilabonnement og passer for deg som syns 1 GB er for lite. Abonnementet inkluderer fri tale, SMS og MMS, i tillegg til Data Rollover og bruk i EU/EØS.

Mobil 8GB passer veldig godt for deg som surfer litt mer og har behov for en noe mobildata. Når du kjøfor each smarttelefon anbefaler vi at du velger et abonnement som er fra 8GB og oppover, slik at du får den aller beste opplevelsen av din nye mobiltelefon.

Kameraet er litt for likt forgjengeren og batterilevetiden er bare OK, men vi må fortsatt regne den som en oppgradering.

Med Rollover Deling kan du dele ubrukt data fra forrige måned, med alle andre mobilkunder med privatabonnement hos oss.

Hvilken modell som passer most effective for deg avhenger av om du for eksempel vil ha en iPhone med godt kamera, en iPhone med 5G, en iPhone med god batterikapasitet eller en billig iPhone. Her finner du alt fra de nyeste til de mest prisgunstige modellene.

Hvis du er bekvem med den retailer størrelsen og den like retail outlet prislappen, er det ingen iPhone som er bedre enn iPhone 14 Professional Max.

Du trenger heller ikke være redd hvis du går in excess of datamengden din, vi overfakturer ikke og setter kun ned hastigheten dersom du bruker opp dataen din. Facts Rollover og bruk i EU/EØS er også inkludert.

Trippelkameraet på baksiden har en ny hovedattraksjon med en sensor på 48 Mp. Det tar bedre fotografier og movie enn forgjengerne og er dessuten det mest allsidige iPhone-kameraet så langt. Nå har Apple spist opp noe av forspranget Samsung og enkelte andre konkurrenter hadde opparbeidet seg.

Trenger du ikke en helt ny telefon? Gjør det ikke noe at den er pent brukt og tatt godt vare på. Da burde du sjekke ut tilbudene hos Returhuset.

For mange er også layout viktig, og her var Apple allerede fra begin ute med elegante og slanke mobiler som ligger godt i hånda og sklir enkelt ned i lommen - et utseende som har blitt normen check here for mobiltelefoner.

Lukk vindu Du vil straks motta e-postkvittering på med reservasjonsnummer. I tillegg kontakter vi deg above telefon senest thirty minutter etter at ordren er lagt inn.

Opplev utrolig lydkvalitet by using romlig lyd med Dolby Atmos som levere bredere dynamisk rekkevidde og rikere lyd, noe som tidligere kun var mulig med bruk av hodetelefoner.

Hvitevarene i vårt sortiment er som regel returer, utgåtte modeller eller varer med transportskadet emballasje. Hvis en av våre hvitevarer skulle ha en skade vil disse fileå tilstandsgradering A eller B. Tilstand A betyr at varen har en kosmetisk skade som ikke vil synes når produktet er montert og tilstand B innebærer at varen har en mindre kosmetisk skade på fronten.

Reservasjonen er gyldig i 3 dager fra mottatt bestilling. Kampanjevarer må hentes samme dag som de reserveres.

Report this wiki page